a

Facebook

YouTube

© Copyright 2022 Studioul D. Print.
Toate drepturile rezervate.

8:00 - 17:00

Programul nostru: Luni - Vineri

0755 078 051

Sunați-ne!

Facebook

YouTube

Search
Menu
 

Graphic Design

PREȚURI
  • DESIGNUL GRAFIC este orice mediu vizual care are drept scop comunicarea, indiferent dacă este vorba despre distribuirea unor pliante, despre o petrecere sau despre prezentarea minunatelor posibilități ale celui mai nou dispozitiv iPhone în media tipărită.
  • Folosind imagini, grafică și text, designerii creează o poveste sau un mesaj care să atragă potențialii utilizatori. Nu orice DESIGN GRAFIC are scopul să fie frumos, dar trebuie să producă o reacție în rândul consumatorilor, fie ea pozitivă sau negativă.
  • Multe persoane consideră că a scrie câteva cuvinte și a le combina cu câteva imagini ca să creezi ceva frumos nu este un lucru foarte greu, dar DESIGNUL GRAFIC și principiile sale sunt foarte nuanțate – de la ascender la fontul serif și până la regulile artistice clasice de aliniere a imaginilor și utilizare a spațiului negativ. În timp ce unii designeri sunt autodidacți, majoritatea își dobândesc abilitățile în școli de artă și design foarte apreciate, studiind principiile de print design, design digital și design 3D.
  • La bază, DESIGNUL GRAFIC transmite un mesaj. Este un mijloc de comunicare, un mod unic și remarcabil de a ajunge la consumatorul și utilizatorul de internet, indiferent dacă vindeți un produs, anunțați un eveniment sau doriți să atrageți abonați. Logourile, site-urile, reclamele, mass-media scrisă solicită expertiza designerilor grafici și oricine dorește să atragă atenția publicului ar trebuie să ia în considerare angajarea lor.
  • Deși, de obicei, lucrează în fundal, designerii grafici sunt o parte importantă a echipei, în special când este vorba de marketingul unei afaceri sau al unui produs. DESIGNUL GRAFIC este un limbaj vizual, iar designerii convertesc mesajele în ceva atractiv, minunat și unic care poate fi înțeles de oricine.
LOGO DESIGN

€100

Serviciul de GRAFICĂ LOGO include: Număr concepte: 1-3; Durata proiectului: 2-3 zile în faza de propuneri de design, ulterior durata proiectului depinde de numărul de revizii dorite, dar nu mai mult de 3 zile; Logo-ul va fi realizat și livrat în format vectorial (Adobe IIlustrator .ai, .eps, Corel DRAW .cdr), necesar pentru tipar cât și în format JPG, PNG transparent, PDF, pentru preview sau inserare în diverse documente.

BANNER PUBLICITAR

€30

Serviciul de GRAFICĂ BANNER include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

ROLL-UP

€30

Serviciul de GRAFICĂ ROLL-UP include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format vectorial (Adobe IIlustrator/ Corel DRAW).

CARTE DE VIZITĂ

€5

Serviciul de GRAFICĂ CARTE DE VIZITĂ include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; design față/faţă-verso; format: 85x55 / 90x50mm; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere.

AFIȘ

€20

Serviciul de GRAFICĂ AFIȘ include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate; Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

MENIU RESTAURANT

€15/pagină

Serviciul de GRAFICĂ MENIU RESTAURANT include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

PLIANT

€30

Serviciul de GRAFICĂ PLIANT include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

BROSURĂ

€5/pagină

Serviciul de GRAFICĂ BROȘURĂ include: Număr concepte: 3; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate; Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar cât și în format editabil vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

MAPĂ DE PREZENTARE

€20

Serviciul de GRAFICĂ MAPĂ PREZENTARE include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; design coperți exterioare; format finit 430x310 mm; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar.

ANTET / PLIC

€15

Serviciul de GRAFICĂ ANTET / PLIC include: Număr concepte: 1-3; 1-3 modificări; design: 1 faţă; format A4; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate. Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar.

CALENDAR

€40

Serviciul de GRAFICĂ CALENDAR include: Număr concepte: 3; design: 1 faţă / faţă-verso; format 90x50mm portrait/landscape, A5 portrait/landscape, A3 portrait; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere. Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate; Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită<br /> pentru tipar cât și în format editabil vectorial (Adobe lllustrator/ Corel DRAW).

CATALOG

€5/PAGINĂ

Serviciul de GRAFICĂ CATALOG include: Număr concepte: 3; modificări; paletă de culori CMYK/Pantone; imagini bitmap la rezoluţie de 300dpi; fonturi convertite la curbe pentru tipar; bleed de 3-5 mm; semne de tăiere; Durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor iniţiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul de modificări solicitate; Macheta finală va fi exportată în format PDF la cel puţin 300dpi, pregătită pentru tipar.

Translate »