a

Facebook

YouTube

© Copyright 2022 Studioul D. Print.
Toate drepturile rezervate.

8:00 - 17:00

Programul nostru: Luni - Vineri

0755 078 051

Sunați-ne!

Facebook

YouTube

Search
Menu
 

CANVAS

CANVASUL personalizat oferă avantajul de a schimba aspectul pereților interiori ai oricărui spațiu, printarea acestuia ajutându-ne să reproducem peisaje, diverse decoruri, fotografii sau opere de artă.
Tablourile CANVAS se regăsesc în industria decorațiunilor interioare și au următoarele caracterisitici: diferite texturi și grosimi, cu finisare mată sau lucioasă; reproduceri spectaculoase ale fotografiei; printare la o calitate superioară, la rezoluție de 1440 dpi.

COMPOZIȚIE

Material pânză, mat sau lucios, de culoare albă, cu o suprafață tratată și texturată, pentru o printare ușoară, la standarde de calitate ridicată, perfect plană în timpul printării și stabilă dimensional, care se prelucrează cu foarte mare ușurință.

FINISAJE ȘI DURABILITATE

Pentru a contura un produs final de înaltă calitate, acordăm o deosebită atenție și finisajelor pe care le realizăm în cel mai mic detaliu, astfel: printare de calitate, cu o rezoluție de 1440 dpi; cerneală pe bază de ecosolvent, care oferă rezistență printului în timp, inclusiv la factorii externi.
Aspectul texturat permite redarea unor culori vibrante și scoate în evidență orice încăpere.

ADAPTABILITATE

CANVASUL se aplică pe un cadru de lemn, rezultând un tablou de calitate, ce poate fi expus atât la interior cât și la exterior.

PREȚ ACCESIBIL

În ceea ce privește raportul calitate/preț, CANVASUL personalizat vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele sau imprimarea fotografiei favorite, la un preț competitiv.

Translate »